Als ondernemer heb je het druk! Herkenbaar?

Je weet dat social media belangrijk is voor jou als ondernemer, maar je tijd kan echt niet verder opgerekt worden. Er past gewoonweg niets meer op je to-do-lijst. Maar vandaag de dag kun je het je niet veroorloven om NIET op social media aanwezig te zijn. Want het is een van de beste manieren om contact te maken en relaties op te bouwen met je klanten en leads.

Twee weken geleden zaten we lekker te werken in Utrecht. We hebben november en december gebombardeerd tot “content maanden”. Direct schoot me een idee voor deze blog te binnen.

Wil je echt zichtbaar zijn als bedrijf en je als expert positioneren, dan is het belangrijk om social media consistent in te zetten. Dat adviseren wij onze klanten altijd omdat ik zelf heb ondervonden dat het écht zo werkt.

Ik ben virtueel assistent sinds 2014, daarvoor was ik thuis voor de kinderen na jarenlang in de reclamewereld gewerkt te hebben. Begin 2014 plaatste een oud-collega een post op Facebook: “Dit is mijn laatste dag in loondienst, ik ga voor mezelf beginnen!”, met daarbij een link naar haar gloednieuwe website. Voordat ik de like uitdeelde, heb ik natuurlijk wel even op haar website gekeken. En wat ging zijn doen….. zij werd virtueel assistent. Het zei mij op dat moment niets, maar het klonk wel erg leuk, dus toen ik daar een link naar de website van haar online business coach zag staan, ben ik daar ook even een kijkje gaan nemen. Het sprak me direct aan en ik heb een e-book aangevraagd waarna ik ook meteen op de lijst voor de nieuwsbrief stond. Vervolgens ontving ik iedere week een videoblog met tips over hoe je een succesvol VA-bedrijf aan huis opbouwt. Toen ik na een paar maanden een uitnodiging voor een webinar ontving, heb ik me daar direct voor ingeschreven. En na afloop van het webinar heb ik me (bijna) direct aangemeld voor het eerste programma.

Dit is de weg die je moet bewandelen van lead naar klant. Echt waar, dit is hoe het werkt, dit is hoe jij wil dat het gaat met al jouw leads.
En wij doen dit nu heel bewust ook op deze manier, want wij weten dat het écht zo werkt. Maar het werkt alleen als je ook consistent bent in het plaatsen van je content. Wij plaatsen iedere dag een bericht op Facebook. Zelfs al vanaf ruim een maand voordat onze website online ging! En om het thema en de content te bedenken en in te plannen moeten wij ook echt tijd inruimen, daar gaan we dan een dagje voor bij elkaar zitten in een leuke en inspirerende omgeving. Ook op LinkedIn delen we interessante informatie en daarnaast bloggen we nu regelmatig. En onze volgende stap is video, waar we zo snel mogelijk mee aan de slag willen gaan!

Dus onze boodschap aan jou is:
Het is écht heel belangrijk om met regelmaat blogs, artikelen, video’s, etc. te schrijven over jouw vakgebied en dit vervolgens overal op social media te delen.
Alleen dan word en blijf je zichtbaar voor je doelgroep en zullen jouw leads langzaamaan worden doordrongen van jouw kennis, jouw expertstatus zal groeien.
En als er zich dan op een gegeven moment een probleem voordoet dat jij kunt oplossen, zul je worden benaderd, want jij bent immers top-of-mind bij je doelgroep. Jij bent dé aangewezen persoon om dit probleem op te lossen.

online zichtbaarheid social media the VA Factory

Dus maak die content, plan schrijfdagen in, en plan in waar en wanneer je die content gaat delen in een overzichtelijke content kalender.

En als het maken van een goede content planning je nou net even teveel wordt, als dát nu echt niet meer op je to-do-lijst past, kunnen wij je daarbij helpen met “De snelste route naar online zichtbaarheid”.
In de maanden november en december hebben we een mooie aanbieding voor je:

  • Een 1-op-1 gesprek waarin we gaan bepalen wat voor jou de beste route is
  • Een overzichtelijke content planning waarmee het voor jou duidelijk wordt wat en wanneer je iets post op social media
  • Wij plannen de eerste 10 berichten voor je in op de kanalen van jouw voorkeur

In november en december voor het ACTIEtarief van € 97,-.

Dus meld je aan, zodat je 2017 direct goed van start gaat met een mooie content planning die werkt!

Klik HIER om naar de website te gaan voor meer informatie en om je aan te melden.

Claudia Mars

0 antwoorden

Plaats een Reactie

Meepraten?
Draag gerust bij!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.