Er waren eens….. Drie VA’s met een toverstokje

Een paar jaar geleden ben ik zelfstandig ondernemer geworden en sindsdien noem ik mezelf Virtueel Assistent (afgekort VA). En dan krijg je vaak dezelfde vraag. Wat doet een VA? Ben je dan een soort secretaresse op afstand? Nee, het lijkt er niet eens op. Het blijft lastig om goed uit te leggen wat wij (The VA Factory) doen en wat we voor jou kunnen betekenen. Welke voordelen het heeft om met ons samen te werken en welke resultaten levert dat jou als ondernemer op.

Maar een Top Internetondernemer weet mooi te verwoorden wat een VA voor een ondernemer kan betekenen. Onderstaande heeft hij op zijn Facebookpagina gezet:

VOOR ALLE “VIRTUAL ASSISTANTS”

Dit vind ik bizar.

Afgelopen dagen heb ik zo’n 30+ gesprekken gevoerd met potentiële kandidaten die ons willen helpen en ons team willen versterken.

Na een aantal gesprekken viel het me op dat er veel “Virtual Assistants” bij zaten.

Als ik denk aan een “virtual assistant” dan denk ik aan iemand die je mails beantwoord, je boodschappen regelt en misschien je helpt bij de boekhouding. Iemand die je belt of mailt als er iets nodig is.

Nou kan het zijn dat ik niet 1 van de slimsten ben en nooit zit op te letten, maar ik kwam er dus achter dat ik een COMPLEET ander beeld heb van “Virtual Assistants” dan de realiteit betreft.

JARENLANG hoor ik deze term en NOG NOOIT heb ik eraan gedacht dat ze me kunnen helpen met vormgeving, websites maken, funnels inrichten, social media etc.

Het schijnt dus dat veel van deze “VA’s” skills hebben en dingen kunnen doen die EXTREEM waardevol zijn.

Jij als VA kunt het #1 probleem oplossen dat ik het meest hoor van ondernemers…

TECHNISCHE UITDAGINGEN!

Ik zag de sites die de “VA’s” maakten…

de visuals, de funnels, de social media strategieën etc.

SUPERGOED.

En dan noemen ze zich een virtual assistant….

Ik vind het echt de slechtste positionering die er bestaat voor een complete doelgroep.

Bijna antiverkopen.

En superlastig om te groeien met je prijzen omdat je slechts een “Assistant” bent.

Je bent geen “Assistant”.

JE BENT EEN TOVENAAR!

Jij bent de missende schakel tussen de creatieve ondernemer met vele ideeën die ze niet kan uitvoeren.

Je bent een ENORME omzetverhoger.

Je bent een lifesaver.

Je moest eens weten hoeveel ondernemers GEEN IDEE hebben hoe ze een pagina online moeten zetten, een “visual” moeten maken of een video moeten editen. Laat staan betaalsystemen koppelen, autoresponders inschakelen of met affiliates werken.

JIJ kan ervoor zorgen dat je een onderneming die geen succes heeft via het internet, VEEL succes kan krijgen.
(Bron: Eelco de Boer)

De titel “tovenaar” vinden we wel wat. Al zijn wij natuurlijk nuchter genoeg om niet in sprookjes te geloven, wij weten inmiddels wel dat wij daadwerkelijk het verschil voor een ondernemer kunnen maken.

Oké, nu weet je misschien nog steeds niet precies wat we doen, maar dat is ook echt heel veel. Omdat wij met zijn drieën een team vormen, hebben wij zoveel vaardigheden in huis dat het misschien ook te veel is om op te noemen. En wij breiden onze vaardigheden ook steeds weer uit. Wij volgen regelmatig opleidingen en trainingen zodat wij de ondernemers waarmee wij samenwerken, steeds weer kunnen ondersteunen met hetgeen zij nodig hebben. Daarom praten we ook liever over de resultaten die het jou opleveren als je met ons samenwerkt.

Nieuwsgierig naar wat wij met onze toverstokjes voor jou zouden kunnen betekenen? Neem dan contact met ons op! Je mag ons een e-mail sturen, telefonisch contact met ons opnemen of plan rechtstreeks een afspraak met ons in.

Diana Verra

0 antwoorden

Plaats een Reactie

Meepraten?
Draag gerust bij!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.