KAN HET OOK ANDERS?

Moe, opgebrand, geen tijd meer voor haar gezin laat staan voor zichzelf… Zo klopte deze ondernemer bij ons aan.

Ze heeft een goedlopende coachpraktijk, verdient een goed inkomen maar ging bijna ten onder aan haar eigen succes. Of dit ook anders kon?

Jazeker!

Meer uren werken was zeker geen optie. Haar agenda zat al propvol met afspraken met haar cliënten. En ze had ook nog een flinke wachtlijst. En dat frustreerde haar, ze wil zo graag iedereen helpen maar dat was op deze manier niet mogelijk.

Waar ze in ieder al goed mee was begonnen, was met ons een ontdeksessie in te plannen. Het was haar in ieder geval al duidelijk dat ze dit allemaal niet in haar eentje ging oplossen.

We hebben samen met haar gekeken waar wij werkzaamheden van haar kunnen overnemen en waar de mogelijkheden zaten om zaken te automatiseren.

Daarnaast hebben we een online academie voor haar gebouwd waarin zij al haar kennis heeft gezet. Deze academie werkt voor haar op meerdere manieren. De cliënten die in haar praktijk komen, kunnen zich vast voorbereiden op het gesprek door opdrachten uit de training te maken. En de mensen op de wachtlijst, die vaak niet heel veel tijd hebben om te wachten vanwege hun problemen, kunnen de training online volgen. Al dan niet met online meetings. En voor mensen die de afstand naar haar praktijk een probleem vinden, is een online training natuurlijk ook een uitkomst.

Ze heeft dus al haar kennis eenmalig in een academie gezet en vervolgens kan ze de online training keer op keer verkopen, zonder dat zij daar veel extra uren moet maken. Dus meer omzet maar niet door meer uren te werken.

Herken je dit? Je hebt geen uren meer over om meer te werken maar je wilt wel je bedrijf laten groeien. Benieuwd welke mogelijkheden er voor jou zijn? Dan is het gratis ontdekgesprek zeker iets voor jou! Plan hier jouw afspraak. 

Warme groet,

Diana