Structurele ondersteuning

Merk je, als ondernemer, dat je kansen laat liggen omdat je deze gewoonweg niet (meer) ziet? Doordat je elke dag alleen aan het ondernemen bent? Je hebt geen plan voor de komende periode waarin duidelijk staat welk resultaat je wilt behalen? Dus doe je eigenlijk maar wat? Dan wordt het tijd om The VA Factory in te schakelen!

Door op strategisch niveau met je mee te denken over de volgende stappen in je bedrijf en deze ook om te zetten naar concrete acties, behaal je resultaten waar je vooraf alleen maar over kon dromen.

Doordat we regelmatig overleg inplannen houden we focus en kunnen we de stappen zetten die nodig zijn. Daarbij bekijken we de resultaten van de afgelopen periode en maken we plannen voor de volgende periode of sturen we, indien nodig, de al gemaakte plannen bij. Alles om het maximale resultaat te behalen. Op die manier zijn wij geen kostenpost, maar een waardevolle aanvulling in je bedrijf.

Wat levert het je op om met ons samen te werken?

  • Je krijgt én houdt overzicht in je bedrijf door een vooraf gemaakt plan van aanpak
  • Processen zijn gestructureerd door het implementeren van de juiste tools
  • Je kan meer en beter klanten bedienen zonder afleiding van allerlei randzaken
  • Door de samenwerking krijg je meer rust en ruimte en vliegt je productiviteit omhoog waardoor je omzet stijgt

Daarnaast kunnen we de operationele werkzaamheden die horen bij de acties, uitvoeren of van je overnemen. Werkzaamheden waar je zelf niet goed in bent, niet leuk vindt of geen tijd voor hebt.

Denk hierbij aan:

  • Het regelmatig versturen van je nieuwsbrief
  • Het up-to-date houden van je website
  • Het zichtbaar worden en blijven op social media
  • Het inzetten van een Facebook Ad die nieuwe klanten aantrekt

Kijk hier voor projectmatige ondersteuning

Vraag hier het gratis e-book ‘5 fouten die ondernemers maken – en die succesvol groeiende ondernemers niet doen’ aan

*Met mijn inschrijving geef ik toestemming aan The VA Factory om mijn persoonsgegevens te verwerken op de manier zoals omschreven in de privacyverklaring.