“Ik vond het heel fijn dat Claudia taken uit handen nam, die ik minder leuk vind en die mij veel tijd kosten. Tijd die ik op deze manier weer aan andere dingen in mijn bedrijf kon besteden. Zo zette Claudia mijn berichten en blogs op mijn social media kanalen, verstuurde ze mails en nieuwsbrieven, ondersteunde ze me op de live dagen en paste ze dingen aan op mijn website. Claudia is een niet alleen een fijn mens om mee te werken, maar ook iemand aan wie je dit soort taken met een gerust hart kunt over laten. Zodat jij je als ondernemer kunt richten op de dingen in je bedrijf waar echt jouw meerwaarde zit.”

Lisette TolBusiness CoachLisette Tol.nl

“Al een tijd had ik het plan om een website te maken maar door gebrek aan tijd en inzicht hoe ik het moest aanpakken kwam het er maar niet van. Omdat mijn echtgenote erg tevreden is over de door Diana Ratering gemaakte website voor haar advocaten- en mediation  praktijk, ben ik met Diana in contact gekomen. Nadat ik de gevraagde informatie en content voor de website aangeleverd had, was de website binnen no time gereed. Tussentijds hebben we contact gehad over de opzet en inrichting van de website.  Met het eindresultaat ben ik erg content. Kenmerkend voor de werkwijze van Diana is:

inleveringsvermogen in de klant en in mijn geval het onderwerp van de website, vakvrouwschap, pro activiteit,  snelheid van werken en vriendelijkheid. Het was erg prettig om het haar deze klus te klaren waarbij mijn inbreng minimaal is geweest!”

Remi ViellevoyeDirecteur BovemijXeno Münninghoff

“Diana ondersteunt mij in mijn ondernemerswerk. Ze maakt een contentplanning, verstuurt nieuwsbrieven, vult pagina’s met video’s voor mijn cursisten en is altijd stipt en betrouwbaar op tijd bij afspraken. Verder heeft ze een echt talent voor event organisatie, regelen, gasten ontvangen en het hele papierwerk rond een event in orde hebben. Ze neemt me steeds meer werk uit handen rondom Facebook beheer voor klanten en MailChimp automation voor opdrachtgevers. Heerlijk!

Zelf kan ik als ondernemer gerust een paar weken afwezig zijn. Na wat voorbereiding zorgt Diana dat mijn social media uitingen doorgaan en dat de nieuwsberichten verstuurd worden. Ik kan uit eigen ervaring zeggen: een VA is geen kostenpost, maar een serieuze investering in de groei van je bedrijf.”

Jeanet BathoornVrijheidsondernemer

“Sinds ik met Claudia werk is er veel meer rust in mijn bedrijf gekomen. Op de juiste momenten houdt ze me wakker en geeft ze advies hoe de dingen anders kunnen. Ze is flexibel, vindingrijk, gestructureerd en geordend tegelijk en dat is precies wat ik nodig heb. En neemt initiatief daar waar nodig, zonder dat ik alles hoef aan te sturen.
Claudia neemt veel dagelijkse taken uit handen. Ze doet dat goed zodat ik er weinig tot geen omkijken meer naar heb. Dat is wennen voor mij als voormalige alles-zelf-doener, maar Claudia regelt het voor me. Ook in mijn vrijetijd!
Ze leert mijn bedrijf steeds beter kennen en is inmiddels mijn rechterhand. Ze is een kei in social media en taal en de manier waarop ze hiermee omgaat levert veel bekendheid op.
We hebben allebei onze expertise en die wisselen we uit. Zo groeien we allebei steeds verder en ontdekken we wat er allemaal mogelijk is. En daarnaast is Claudia een prettig mens, integer en met humor. En dat zijn voor mij heel belangrijke aspecten in de samenwerking. Het bedrag dat ik investeer in mijn bedrijf door Claudia als VA te hebben is het dubbel en dwars waard!”

Christa WiersmaTORI Kindercoach Opleiding

“Het is heerlijk dat er iemand is die die dingen kan en leuk vindt waar ik niet goed in ben en die ik niet leuk vind. Zodat ik me kan richten op dat waar ik goed in ben en blij van word. Claudia is snel, efficiënt en met een gerust hart laat ik haar mijn videotraining in MailChimp installeren en mijn advertenties in Facebook inregelen. Een pak van mijn hart.”

Esther JanssenOntmoetingen