KLANTERVARINGEN

“Diana en Diana werken snel en accuraat. Ze helpen me om ingewikkelde plannen om te zetten in heldere stappen. We brainstormen samen waarna zij uitvoeren wat is afgesproken. Door hen werd ik gedwongen om ideeën concreet te maken. Heel fijn als je, zoals ik, nog regelmatig twijfelt over je koers. Ik werk graag met ze samen en ben blij met hun ondersteuning.

Nancy-Els de JongeHuiswerkbegeleidingNans

“Als ondernemer heb je het druk met je business, het werken in je bedrijf én aan je bedrijf. Het is dan zonde van de tijd deze te spenderen aan zaken waar je niet goed in bent of niet leuk vindt.

Voordat ik ging samenwerken met de The VA Factory werkte ik al samen met een VA. Zij besloot echter van richting te veranderen en was ik dus op zoek naar een nieuwe VA. Ik heb voor The VA Factory gekozen omdat zij alle expertises in huis hebben en je altijd op iemand kunt terugvallen in tijden van vakantie of omstandigheden.

Ik heb elke maand een pakket met een vast aantal uren. De ene maand is dit meer dan de andere. Indien het erg afwijkt sturen we bij en dat bevalt prima. Dit is een proces wat je los moet laten. Zelf werk je ook niet uurtje factuurtje.

Het geeft mij rust wanneer je weet dat je de technische tools kunt uitbesteden. Je kunt daardoor sneller iets ontwikkelen en het ziet er allemaal ook professioneel uit.

Soms moet je ook eerst investeren in de werkzaamheden, dus je VA, voordat je jezelf kunt uitbetalen. Hoe moeilijk dit ook in het begin was, ik heb in 2018 mijn omzet van 2017 verdubbeld en zit nu (juni 2019) al op de omzet van 2018.

Ja het is zeker de investering waard want zelf en in mijn eentje had ik dit niet voor elkaar gekregen.
Je kunt wel ‘groot denken’ maar wanneer je het niet kunt uitvoeren heb je er niets aan.”

Aletta de RooijBeautycoachPartners in Crème

“Voor ik de twee dames van The VA Factory ontmoette en met hen ging samenwerken, was ik op virtueel vlak een nul. Ik wist niet hoe ik linken diende te plaatsen, had amper van een funnel gehoord en hoe ik aan een landingspagina moest beginnen wist ik al helemaal niet

Hierdoor moest ik veel te veel tijd steken in opzoekwerk, uittesten, het volgen van online webinars over digitalisering en kon te weinig bezig zijn met de kern van mijn business.

Jeanet Bathoorn heeft me dit bedrijf geadviseerd. Ze wist dat ik een digitale/virtuele assistente zocht die voor mij alles in de flow zou zetten en kritisch mee zou kijken aan de zijlijn. Het heeft mij intense en spannende sparringuurtjes opgeleverd. Inzicht gegeven in wat er allemaal bij komt kijken om over te schakelen van een klassieke coachings- en opleidingsactiviteit naar een virtuele leeromgeving en online 1-op-1 coaching. En het eerste resultaat is een fantastische vernieuwde website!

The VA Factory zijn 2 vrouwen die elkaar in competenties versterken en die met je meedenken. Eens ze jouw stijl kennen, leggen zij jouw virtuele puzzelstukjes bij elkaar.

Ik vind de investering het zeker waard!
Het zou mij veel meer kosten (energetisch en financieel) als ze er niet zouden zijn.”

Karina VerhoevenLevenscoachKarina Verhoeven

“Als startende ondernemer komende van een groot bedrijf HEMA was ik op zoek naar snelheid, betrokkenheid en een professionele aanpak (ik was verwend), en vanaf het eerste contact zijn al mijn wensen uitgekomen.

Met weinig kennis hoe snel een opzet te maken voor een goede landingspagina, heeft het team mij snel door het proces heengelopen. Ze hebben snel een concept gemaakt voor mijn website en vervolgens de juiste koppelingen aangebracht. De vormgeving is precies zoals ik het wenste, kortom een tevreden klant

The VA Factory is jong dynamisch, origineel en professioneel, komen hun afspraken na, stellen de juiste vragen en zijn scherp geprijsd.

Het was mijn investering meer dan waard!”

Ronald van ZettenRetail ConsultantRetail Expert Network

Voordat ik met The VA Factory ging samenwerken postte ik af en toe iets op social media, zonder regelmaat, als het werk het toeliet. Het stond onderaan het prioriteitenlijstje. Mijn website liet ik jaarlijks bijwerken, waardoor deze vaak niet up to date was. Mijn vindbaarheid en zichtbaarheid was niet zo groot.

Ik heb weinig tijd om veel aandacht zelf te kunnen besteden aan de website en social media. Ik weet echter ook dat in deze tijd een goede website en zichtbaarheid op social media “key” zijn.

The VA Factory houdt mijn website goed bij door middel van regelmatige updates en plaatst door mij opgestelde blogs en nieuwe pagina’s. Kleine tekstuele veranderingen voer ik zelf door, maar hele nieuwe pagina’s worden inclusief afbeeldingen door de dames van The VA Factory zorgvuldig opgesteld. Ze bewaken de eenheid op de website zodat deze prettig en overzichtelijk is. De SEO van mijn website is sterk verbeterd en ik krijg steeds meer cliënten die mij vinden via mijn website.

Het levert mij heel veel tijdwinst per week op. Tijd die ik liever besteed aan de inhoud van mijn vak, het bestuderen van allerlei methoden die mij nog beter maken in mijn vak als (team)mediator en mij ook meer vrije tijd geven, tijd die ik graag met dierbaren in de natuur of in een museum doorbreng.

Ik heb The VA Factory ingeschakeld omdat ik direct een klik met ze had en ze op een uiterst professionele wijze hun werkzaamheden doen. Ik werk graag met mensen die hun werk net zo serieus nemen als ikzelf. Ze werken zeer zorgvuldig met verstand van zaken.

Mijn zichtbaarheid en goede vindbaarheid zorgen voor een voortdurende stroom van cliënten, waardoor mijn mediationportefeuille goed gevuld is. Het heeft mijn mediationpraktijk echt een boost gegeven. Steeds meer cliënten uit de zorg en het onderwijs weten mij te vinden. Mijn expertstatus wordt nu beter in de markt gezet.  Iedere euro die ik aan The VA Factory heb uitgegeven is het dubbel en dwars waard. Ik heb nu meer tijd voor mijn mediationvak, meer vrije tijd en toch ben ik heel zichtbaar op LinkedIn, de plek waar mijn cliënten zitten.”

Nancy ViellevoyeMediator Zorg en OnderwijsViellevoy Business Mediation | Advocatuur

“Diana ondersteunt mij in mijn ondernemerswerk. Ze maakt een contentplanning, verstuurt nieuwsbrieven, vult pagina’s met video’s voor mijn cursisten en is altijd stipt en betrouwbaar op tijd bij afspraken. Verder heeft ze een echt talent voor event organisatie, regelen, gasten ontvangen en het hele papierwerk rond een event in orde hebben. Ze neemt me steeds meer werk uit handen rondom Facebook beheer voor klanten en MailChimp automation voor opdrachtgevers. Heerlijk!

Zelf kan ik als ondernemer gerust een paar weken afwezig zijn. Na wat voorbereiding zorgt Diana dat mijn social media uitingen doorgaan en dat de nieuwsberichten verstuurd worden. Ik kan uit eigen ervaring zeggen: een VA is geen kostenpost, maar een serieuze investering in de groei van je bedrijf.”

Jeanet BathoornVrijheidsondernemer