Wie zijn wij?

Diana Verra

Diana Verra

- Strategisch meedenker
- Expert in social media
- Veel ervaring met projectmanagement
- Autodidact
- Gaat altijd voor succes
- Vindt ontspanning in de sportschool

Diana Ratering

Diana Ratering

- Creëert de mooiste websites
- Legt operationele taken graag vast
- Gaat links waar iedereen rechts gaat
- Hands-on
- Direct met humor
- Familie


Voor wie werken wij?

The VA Factory adviseert en ondersteunt ambitieuze en pro-actieve ondernemers die volgende stappen willen zetten in hun bedrijf, meer tijd vrij willen maken voor hun gezin of niet meer alleen willen ondernemen. Wij denken (strategisch) mee over de volgende stappen in het bedrijf en nemen werkzaamheden over.

Resultaat: Door het creëren van kansen en mogelijkheden kan je bedrijf groeien en meer omzet genereren. Daarnaast krijg je door de samenwerking meer rust en ruimte en vliegt je productiviteit omhoog.


Waarom willen wij jou helpen?

Ons team bestaat uit zelfstandig ondernemers en wij begrijpen tegen welke ‘uitdagingen’ je aanloopt. Doordat je elke dag alleen aan het ondernemen bent, laat je kansen liggen doordat je deze niet (meer) ziet. Uit ervaring weten we dat door met andere partijen samen te werken je elke dag met frisse energie aan de groei van je bedrijf kan werken.

Door allemaal te doen waar we goed in zijn en waar we blij van worden, behaal je samen de beste resultaten!


Waarom zou je voor ons kiezen?

Door te investeren in professionele en praktische ondersteuning, kun jij je focussen op andere zaken. En ook al werken we op afstand voor je, voor jou voelt het alsof we naast je zitten. Wij denken met je mee en nemen werkzaamheden van je over en zorgen er voor dat alles op rolletjes loopt.

“Jouw strategisch partner voor de groei van je bedrijf”

Vraag hier het gratis e-book ‘5 fouten die ondernemers maken – en die succesvol groeiende ondernemers niet doen

*Met mijn inschrijving geef ik toestemming aan The VA Factory om mijn persoonsgegevens te verwerken op de manier zoals omschreven in de privacyverklaring.